Суп курячий від холостяка

Суп курячий від холостяка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидко готується з завжди знаходяться під рукою продуктів.

Інгредієнти

М’ясо курки – 100 гр.
Картопля – 100 гр.
Морква – 50 гр.
Локшина – 50 гр.
Цибуля ріпчаста – 50 гр.
Сало – 50 гр.
Сіль – за смаком

Як приготувати курячий Суп від холостяка

Дієтичний суп, особливо для стежать за своєю фігурою жінок і бояться набрати ще більшу вагу музчин і при цьому не залишитися голодним. Цей рецепт для ВАС.

Покроковий рецепт

Набираємо в каструлю води близько 2 літрів, накриваємо кришкою і ставимо її на плиту. Включаємо повільний вогонь.

Після цього починаємо готувати інгредієнти, необхідні для приготування супу.

Нарізаємо дрібними шматочками куряче м’ясо.

Миємо й чистимо картоплю. Нарізаємо її на невеликі кубики. Варто звернути увагу на те, що після нарізки картоплю необхідно помістити в холодну воду для того, щоб вона не потемніла.

Чистимо і нарізаємо моркву.


Дістаємо з упаковки локшину і відміряє потрібну кількість. Краще всього брати подібну домашньої вона добре розварюється і надає супу хороший смак.

У закипілу в каструлі воду кладемо куряче м’ясо. Додаємо одну столову ложку солі. Готуємо м’ясо 10 хвилин. Після додаємо в каструлю картоплю. Ще через 10 хвилин додаємо локшину, моркву. Готуємо ще 10 хвилин.

Поки суп вариться готуємо зажарку. Для цього беремо трохи сала і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо їх на дрібні шматочки.

Нагріваємо сковороду і кладемо на неї сало. Коли воно почне плавитися, додаємо туди цибулю і продовжуємо смажити, постійно перемішуючи, щоб не пригоріло. Коли цибуля стане рум’яним і придбає золотистий колір зажарка готова.

Додаємо Зажарку в суп. Кип’ятимо ще 5 хвилин і вимикаємо газ. Даємо йому настоятися близько 10 хвилин. Всі суп курячий від затятого холостяка готовий. Приємного апетиту.