Готувати таке блюдо можна з будь-яких видів м’яса, а також з риби, але найбільш часто для його приготування використовують курку.
Інгредієнти
філе куряче – 320 г | |
часточки часникові очищені великі – чотири штуки | |
ароматне рослинне масло – три ст. ложки | |
свіжовіджатий сік лимонний – три ч. ложки | |
свіжий імбирний корінь довжиною до 3 см – одна штука | |
коричневий цукровий пісок – півтори ст. ложки | |
консервований зелений горошок – 85 г | |
довгозерний рис – 230 г | |
велика соковита морква – одна штука | |
листочки свіжої м’яти – одна жменя | |
темний соєвий соус – чотири ст. ложки | |
соковитий помідор невеликий – одна штука | |
червоний болгарський перець великий – одна штука |
Як приготувати Куряче соте з м’ятою і овочами
Сторінка: 1 2