Куряче соте з мятою і овочами

Куряче соте з мятою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готувати таке блюдо можна з будь-яких видів м’яса, а також з риби, але найбільш часто для його приготування використовують курку.

Інгредієнти

філе куряче – 320 г
часточки часникові очищені великі – чотири штуки
ароматне рослинне масло – три ст. ложки
свіжовіджатий сік лимонний – три ч. ложки
свіжий імбирний корінь довжиною до 3 см – одна штука
коричневий цукровий пісок – півтори ст. ложки
консервований зелений горошок – 85 г
довгозерний рис – 230 г
велика соковита морква – одна штука
листочки свіжої м’яти – одна жменя
темний соєвий соус – чотири ст. ложки
соковитий помідор невеликий – одна штука
червоний болгарський перець великий – одна штука

Як приготувати Куряче соте з м’ятою і овочами