Неймовірно легко у виконанні. Тане в роті. Чим простіше обробка м’яса – тим корисніше результат.
Інгредієнти
Курячі стегна – 500-600 г | |
Картопля – 400 г | |
Морква – 150 г | |
Цибуля червона – 150 г | |
Часник – 6-7 зубчиків | |
Оливкова олія – 2-3 ст. л. |
Запечені курячі стегна з категорії правильного харчування – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Неймовірно легко у виконанні. Тане в роті. Чим простіше обробка м’яса – тим корисніше результат.
Курячі стегна – 500-600 г | |
Картопля – 400 г | |
Морква – 150 г | |
Цибуля червона – 150 г | |
Часник – 6-7 зубчиків | |
Оливкова олія – 2-3 ст. л. |