Куряче філе, Курячі грудки, Страви з курки, Холодні закуски Сировялена куряча грудка Сиров’ялена грудка, домашній спосіб приготування. Інгредієнти Грудка курки – 400 р. Сіль середнього помелу – 0,5 кг. Спеції для курки – 10 р. Перець чорний – 3 р. Мускатний горіх – 1 / 3 ч. л. Дерев’яні Шпажки – 2 шт. Як приготувати Сиров’ялена куряча грудка Сторінка: 1 2 3 Дивіться також: Як приготувати бринзу в домашніх умовах Пиріг з картопляно-грибний начинкою і курячою грудкою Чіпси з кабачків Гострий тост з червоною квасолею і мяким сиром Курячі сердечка на грилі Фаршировані перці з булгуром