Листковий салат «Черепаха» з куркою

Листковий салат «Черепаха» з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Листковий, смачний і красивий салат, який можна приготувати заздалегідь і спокійно чекати гостей.

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 шт. (середнього розміру, оварная)
Гриби – 200 г (нарізані)
Сир – 150-200 г (натертий на дрібній тертці)
Яйця курячі – 4-5 шт. (натерті на дрібній тертці)
Волоські горіхи – 250 г
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка (дрібно нарізана)
Майонез – 200 г
Для прикраси:
Листя салату – на смак
Маслини – за смаком
Зелень – пучок

Як приготувати Листковий салат «Черепаха» з куркою