Закуска-салат Мандаринки з курячого філе, яєць, чорносливу і моркви

Закуска-салат Мандаринки з курячого філе, яєць, чорносливу та моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти: варена морква, варена куряча грудка, чорнослив, варені яйця, майонез.

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 шт.
Яйця – 4 шт.
Чорнослив – 1/2 склянки
Майонез – за смаком
Морква – 3 шт. великі

Як приготувати Закуска-салат “Мандаринки” з курячого філе, яєць, чорносливу і моркви

Відмінний спосіб здивувати гостей – зробити незвичайне блюдо із звичайних інгредієнтів! Незвичайна подача смачної закуски обов’язково зацікавить усіх. Особливо актуальна вона до новорічного столу, коли свято асоціюється з мандаринами.

Покроковий рецепт


Готуємо інгредієнти. Відварюємо куряче філе, морква, яйця. Всі остуджуємо.


Моркву тремо на тертці. Викладаємо кружечком на целофановий пакет. Змащуємо майонезом. Шар моркви повинен бути тонким.


Потім подрібнюємо куряче філе, кладемо на моркву, змащуємо майонезом.


Зверху тремо яйце, також змащуємо майонезом. У середину кладемо подрібнений чорнослив.

З допомогою пакета формуємо кульки так, щоб морква була зверху, повністю покриваючи весь куля з салату.



В якості листочків мандарина можна взяти базилік або лавровий лист. Знизу вставити гвоздику (не обов’язково). Прикрашаємо, подаємо! Приємного апетиту!