Чіпси з кабачків

Чіпси з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чіпси з кабачків

Інгредієнти

Кабачки – 2 шт.
Паприка – 1 ч. л
Коріандр – 1 ч. л
Червоний перець – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Рослинне масло – для змазування

Як приготувати Чіпси з кабачків

Так іноді хочеться похрумтіти чимось шкідливим, наприклад, чіпсами, особливо до пляшечці пива. Але магазинні чіпси дуже шкідливі, містять купу гидот і калорій. А адже в домашніх умовах можна приготувати чіпси ні чим не гірше покупних, зате набагато корисніше і малокалорійні. Я пропоную зробити чіпси з кабачків – дуже смачні, хрусткі і корисні

Покроковий рецепт

1. Кабачки промити, просушити від надлишку води і нарізати тонкими кільцями.

2. Тарілку змастити рослинним маслом, розкласти кільця кабачків в один шар і поставити в мікрохвильову піч на 8-10 хвилин.

3. Дістати, перекласти в тарілку глибше, змастити трохи рослинним маслом і обваляти в приправах (P. S. Можна зробити навпаки – кабачки відразу обваляти в приправах, а потім поставити для запікання в мікрохвильовку)

4. Приємного апетиту!