Кабачкові оладки з сиром

Кабачкові оладки з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачково-сирні оладки – ситна і смачна закуска на швидку руку!

Інгредієнти

Розпушувач – 1 ч. л.
Кабачки – 400
Борошно – 120 г
Цукор – 1 ч. л.
Чорний перець – 1 ч. л.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Сир – 150 г
Сіль – 1/2 ч. л.
Кріп – невеликий пучок
Молоко – 450 мл (+/-)
Яйця – 2 шт.

Як приготувати Кабачкові оладки з сиром

Кабачкові оладки з сиром – ніжна і ароматна закуска з молодих овочів і зелені. Блюдо просте в приготуванні, легкий і неймовірно апетитний. Ідеальний варіант для літнього обіду!

Покроковий рецепт

Крупно натерти сир. Можна використовувати будь-які види сиру. В даному випадку – це сулугуні.

На дрібній тертці подрібнити молоді кабачки. Якщо овочі досить зрілі, краще прибрати шкірку.

Подрібнити кріп. Додати до кабачків, сиру і зелені яйця, сіль, цукор і перець. Ретельно перемішати віночком.

Просіяти в тісто борошно з розпушувачем. Ретельно перемішати тісто.

Влити молоко тонкою цівкою. Довести млинцеве тісто до консистенції. Додати рослинне масло і перемішати повторно. Залишити на десять хвилин настоюватися.

Посмажити млинці або оладки – це тісто підходить для того й іншого. Смажити закуску необхідно на млинцевої сковороді не змащуючи маслом.

Подавати гарячі оладки і млинці до столу.

Доповнити закуску можна часниковим або сметанним соусом. Приємного апетиту!