Ситні курячі млинці з сиром

Ароматні млинці з курячого фаршу урізноманітнюють святкове застілля і доповнять повсякденний вечерю.

Інгредієнти

Курячий фарш – 250 г
Яйце – 1 шт.
Борошно – 1 ст. л.
Твердий сир – 50 г
Спеції – 1/2 ч. л.
Цибуля – 1/2 шт.
Молоко – 50 мл
Сіль – 1 ч. л.
Вершкове масло – 35 г

Як приготувати Ситні курячі млинці з сиром

Ніжні золотисті млинці з курки з сиром і маслом чудово доповнять будь-який гарнір або овочеві закуски. Таке блюдо поєднується з багатьма соусами, особливо на основі сметани. Закуска досить швидка у виконанні, проста і дуже смачна. Ніжний смак і приємний вершковий аромат сподобаються кожному гурману!

Покроковий рецепт

Почати приготування млинців варто з створення фаршу. Потрібно подрібнити в блендері або м’ясорубці курку разом з цибулею та олією. Також можна взяти простий готовий фарш і додати в нього потрібні подрібнені компоненти. Вбити в суміш яйце, молоко і добре перемішати масу.

Всипати борошно і спеції і ретельно перемішати фарш до однорідності.

Натерти потрібну кількість сиру і ще раз перемішати.Обсмажити млинці з двох сторін на сковорідці. Млинці повинні вийти рум’яними і дуже золотистими.

Подавати закуску до столу! Ароматні і поживні млинці з сиром і тонкою ноткою вершкового масла відмінно доповнять будь-яке застілля. Така м’ясна закуска гарна, як в гарячому вигляді, так і в холодному. Перевагою млинців є приготування страви з мінімуму доступних компонентів і дуже швидке приготування – 15 хвилин і… страва готова!

Дивіться також:  Ніжні курячі шлуночки – секрет приготування