Стейки з курячої грудки

Стейки з курячої грудки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дієтичний і смачну вечерю для тих, що худнуть. Смачно і без шкоди для фігури.

Інгредієнти

Куряча грудка – 4 штуки Замість курячої можна вибрати філе індички або кролика. При схудненні не можна використовувати яловичину або свинину.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком Шафран, коріандр, сушений імбир і куркума.
Оливкова олія – за смаком Бажано використовувати масло в розпилювачах. Так можна зменшити калорійність страви.

Як приготувати Стейки з курячої грудки

Соковиті шматочки курячого філе стануть відмінним обідом для тих, хто піклується про свою фігуру. Можна подавати з овочами або овочевими салатами. Стейками можна обідати або вечеряти. Вони наситять організм білком, і будуть сприяти швидкому схудненню.

Покроковий рецепт

Курячі грудки помити і очистити від плівок або прожилок. Просушити паперовими рушниками.

Перекласти м’ясо в глибоку ємність. Посолити, поперчити і ретельно натерти спеціями.
Накрити харчовою плівкою і заховати в холодильник на 1 годину.

Через годину дістати м’ясо і покласти у сковорідку. Збризнути стейки оливковою олією і смажити 5 хвилин на сильному вогні. Грудки нудно постійно перевертати, щоб вони не підгоріли.

Через 5 хвилин зменшити вогонь, підлити трохи води і накрити сковорідку кришкою. Так тушкувати ще 20 хвилин.

Блюдо подавати гарячим разом з овочами. Для тих, що худнуть краще вибирати салати із зелених овочів.