Курка тушкована

Смачне, легке в приготуванні, а головне-корисне блюдо.

Інгредієнти

Курка – 1 шт.
Сіль – 1 ч. л.
Лавровий лист – 1 шт.
Перець горошком – 6 шт.
Вода – 300 мл
Цибуля ріпчаста – 1 цибулина

Як приготувати Курка тушкована

Для приготування знадобляться: курка, цибуля ріпчаста, сіль, лавровий лист, перець горошком, вода.

Покроковий рецепт

Курку помити, розібрати на порційний шматки.

У глибоку сковороду або каструлю, на дно покласти сіль, нарізану ріпчасту цибулю.

Ну цибулю викласти курку. Додати воду, лавровий лист, перець.

Після закипання зняти пінку, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати до готовності.

До готового блюда підійде будь-який гарнір.

Дивіться також:  Куряче мясо тушковане