Тушковані шматочки курячої грудки з брюссельською капустою

Брюссельська капуста, тушкована з курячою грудкою

Інгредієнти

курячої грудки – 300 г
капусти броколі – 300 г
масло рослинне – 2 ст. ложки
спеції, сир, зелень – при подачі
бальзамічний оцет – за смаком

Як приготувати Тушковані шматочки курячої грудки з брюссельською капустою

Брюссельська капуста дуже корисна, от тільки готують її не так вже часто. А дарма – з неї виходить відмінний гарнір, який поєднується з будь-якими м’ясними продуктами. Смачне поєднання вийде і з субпродуктами.

Потрібно:

– по півкіло курячої грудки, капусти;

– масло (потрібно рослинна);

– сир, спеції, бальзамічний оцет.

Покроковий рецепт

Приготування:
1. Курячу грудку очищають від шкірки і кістки, ретельно промивають і складають в сковороду. Вливають воду шаром в один сантиметр, додають невелику кількість масла. тушкують до м’якості продукту — це приблизно 20 хвилин. В останні 5 хвилин додати бальзамічний оцет.

2. До готовим курячих шматочків додають брюссельську капусту, смажать все разом десять хвилин.

3. Додають спеції за смаком.

4. Перед подачею готову страву оформляють тертим сиром і зеленню. Аналогічним чином курячі шматочки курки можна приготувати з кольоровою капустою.

Дивіться також:  Домашній бургер з курячою котлетою