Шаурма з куркою по-домашньому, смажена

Шаурма з куркою по-домашньому, смажена – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Домашня шаурма з курячим філе і овочами – це ситно і дуже смачно!

Інгредієнти

лаваш – 2 штуки
куряча грудка – 200 грам
капуста – 200 г
мариновані огірки – 2 штуки
помідор – 1 штука
корейська морква – 200 грам
сир – 200 грам
майонез – 6 столових ложок
сметана – 2 столові ложки
петрушка – 15 грам
часник – 3 зубчики
рослинне масло – для смаження
перець червоний мелений – за особистим уподобанням
мелена паприка – за смаком
перець чорний мелений – за особистим уподобанням
приправа для курки – за своемувкусу
сіль – за особистим уподобанням

Як приготувати Шаурма з куркою по-домашньому, смажена