Курячі крильця в маринаді з соєвого соусу на грилі

Процес приготування птиці досить швидкий, головне витримати час маринування. За бажанням страви можна додати і гостроти, використавши перець чилі.

Інгредієнти

соєвий соус – 200 мл
цукор – 1 столова ложка або мед-2 столові ложки
часник – 8-10 зубчиків
рослинна олія – 2 столові ложки для смаження
курячі крильця – 8 штук
оцет – 1 чайна ложка

Як приготувати Курячі крильця в маринаді з соєвого соусу на грилі

Ці кисло-солодкі курячі крильця підійдуть і як закуска до пива, і як основне блюдо, якщо подавати з гарніром.

Покроковий рецепт

Насамперед слід приготувати маринад. Змішуємо в мисці соєвий соус, мед або цукор, оцет.

Крильця промити під прохолодною проточною водою. Викласти у велику миску в один шар і залити маринадом.

Очистити часник. Вимити. Натерти на тертці або подрібнити за допомогою чеснокодавилки і додати до крилець. Добре перемішати і викласти в один шар. Залишити м’ясо маринуватися на 1 годину в холодильнику прикривши кришкою, щоб не поширювався запах.

Змастити гриль рослинним і розігріти його. Дістати з холодильника м’ясо. Смажити на грилі з обох сторін до готовності. Викласти крильця на блюдо. Їсти подано. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Пиріг з начинкою з картоплі і курки