Буряк, запечена в ніжному соусі

Яскраві скибочки буряка, запечені в ніжному і пікантному кисло-молочному соусі

Інгредієнти Буряк свіжа - 1 кг Йогурт або кефір - 250 мл Часник - 3 зубчики Базилік і розмарин - по одній невеликій гілочці Сіль - за смаком Цукор - половина чайної ложки можна виключити Кориця - одна чайна ложка Мускатний горіх - половина чайної ложки Соняшникова олія - одна столова ложка

Австрійські кнедлики з сиру

Кнедлики, приготовані на основі сиру, виходять дуже легкими і ніжними по своєму смаку, а готувати їх можна до недільного сніданку і повсякденного вечері

Рис з овочами

Ще один плюс цього рецепту в тому, що вам не доведеться окремо від овочів відварювати рис - це дуже полегшить процес приготування