Виявляється, для того щоб приготувати цікаве і смачне блюдо, не обов’язково потрібно багато продуктів. Всього-то…спагеті, гриби і прянощі. Сир в даному блюді об’єднує всі і підсилює аромат страв
Інгредієнти
спагетті – 300 грам | |
вершкове масло – 3 столові ложки | |
оливкова олія – 1 столова ложка | |
гриби – 150 грам | |
сіль – за смаком | |
мелений чорний перець – за смаком | |
часник – 6 зубчиків | |
тертий сир – 1 / 2 чашки +трохи для сервірування | |
свіже листя петрушки – 2 столові ложки | |
спеції для спагетті – за смаком |
Виявляється, для того щоб приготувати цікаве і смачне блюдо, не обов’язково потрібно мати багато продуктів. Всього-то…спагеті, гриби і прянощі. Сир в даному блюді об’єднує всі і підсилює аромат страви.
Покроковий рецепт
Закип’ятіть солону воду. Закиньте макарони і варіть до тих пір, поки вони не досягнуть стану аль-дент (трохи недоготовленные). Це, приблизно, від 7 до 9 хвилин, або у відповідності з інструкцією на упаковці.
3/4 склянки бульйону від спагетті вилийте в склянку для подальшого використання. Решту воду злийте, спагеті відкиньте на друшляк.
Між тим, нагрійте 1 столову ложку оливкової олії і вершкового масло у великій сковороді на середньому вогні. Закиньте гриби, приправити сіллю і перцем і готуйте до золотистого кольору близько 5 хвилин.
Додайте рубаний часник і решту 2 столові ложки вершкового масла. Продовжуйте готувати ще 1 хвилину.
Додайте в сковороду приготовані спагетті, відкладену воду і 1/2 чашки тертого сиру. Всі закиньте, готуйте і заважайте до тих пір, поки вода не випарується, а сир не розплавиться (близько 2 хвилин).
Додайте петрушку, спеції для спагетті і ще раз перемішайте.
Подавати спагеті з грибами в неглибоких чашах, присипати додатково тертим сиром кожну порцію.