Кабачки, запечені з овочами під сирним соусом

Кабачки, запечені з овочами під сирним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечені кабачки, з овочами приготовані в духовці дуже смачне блюдо. Обов’язково спробуйте, Вам сподобаються.

Інгредієнти

Кабачки – 1 кг
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Помідор – 2 шт
Сир плавлений «Дружба» – 2 шт
Сіль, перець – за смаком
Олія для змащування дека – 2 ст. ложки
Петрушка, кріп – за смаком
Майонез – 1 ст. ложка
Часник – 2-3 зубчики

Як приготувати Кабачки, запечені з овочами під сирним соусом

До початку приготування почистіть кабачки звільніть від насіння і шкірки.

Покроковий рецепт

Приступаємо до приготування. Кабачки наріжте півкільцями або четвертинками. Викладіть на змащене маслом деко. За можливість розташуйте кабачки, як можна щільніше один до одного.

Наступним шаром викладіть порізаний дрібними кубиками або півкільцями цибулю. Посоліть і поперчіть цей шар овочів за смаком.

Викладіть потерту моркву, тонким шаром. На моркву покладіть нарізані кільцями помідори.

Плавлений сир наріжте мокрим ножем на невеликі кубики. Перекладіть в тарілку і додати трохи води. Надішліть сир в мікрохвильову піч на пару хвилин. Добре перемішайте розігрітий плавлений сир до однорідної маси. Додайте розтоплений сир порізану зелень – петрушку і кріп, одну ложку майонезу і дрібно нарізаний або пригнічений часник.

Залийте сирним соусом овочі і відправте їх запікатися в духовку на 40-50 хвилин.

Смачні кабачки з овочами під сирним соусом готові. Приємного апетиту.