Для приготування страви можна використовувати будь-які овочі, і навіть фрукти. В нашому випадку це буде цвітна капуста, картопля і морква.
Інгредієнти
Овочі (картопля, морква, цвітна капуста) – 600 р. | |
борошно горохове (або борошно з нуту) – 1 склянка (200 мл) | |
куркума – 1 ч. л. | |
зіра – 0,5 ч. л. | |
суміш перців – 0,5 ч. л. | |
коріандр – 1 ч. л. | |
кориця – 0,5 ч. л. | |
сода – 0,5 ч. л. | |
сіль – 2 ч. л. | |
вода – 300 мл | |
масло рослинне для обсмажування – 150 мл |
Як приготувати Пакори (овочі в клярі)
Сторінка: 1 2