Картопля по-холостяцьки

Картопля по-холостяцьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт для тих хто любить готувати швидко, але смачно.Картопля виходить дуже ароматним і трохи з незвичайним смаком.Можна використовувати як самостійну страву або гарнір.

Інгредієнти

картопля – 1 кг
цибуля ріпчаста – 2-3 цибулини
часник – 2-3 зубчики
кріп,петрушка пучок
сіль,перець мелений – за смаком
Хмелі -сунелі – за смаком не обов’язково
масло рослинне – 100 мл

Як приготувати Картоплю по-холостяцьки

За цим рецептом можна готувати з дрібної або молодої картоплі,яку важко чистити.Рецепт простий,але виходить дуже смачним і ароматним.Можна взяти кілька сортів картоплі різних за кольором – білий рожевий ,фіолетовий,і тоді виходить строкате і дуже симпатичне блюдо.

Покроковий рецепт


Дрібну картоплю ретельно вимити,краще щіткою.Можна попередньо замочити у воді хвилин на 5. Цибулю і часник очистити.

Картопля з шкіркою (не чистити) дрібно нарізати,покласти в сковороду з рослинним маслом і почати приготування.

Дрібно порізати часник,цибулю і зелень.

Через 10-15 хвилин від початку смаження, картоплю посолити,поперчити,висипати нарізані цибулю і часник,перемішати. Для любителів – можна додати Хмелі-сунелі.

Хвилин за 10 до закінчення готування всипати зелень, перемішати. Можна прикрити кришкою сковороду,вийде трохи тушкована картопелька.Ну ось і все ароматна, пікантна картопелька готова.