Козуля тушкована з картоплею

Козуля тушкована з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо косулі, приготована за цим рецептом, виходить м’яким, а наваристий бульйон робить страву дуже ситним.

Інгредієнти

М’ясо козулі – 300 грам
Цибуля – 1/2
Картопля – 5 штук
Борошно – 1 їдальня ложка
Сіль – 1 чайна ложка
Перець горошком – за смаком
Рослинне масло – 5 столових ложок
Лавровий лист – 5 штук

Як приготувати Козуля тушкована з картоплею

М’ясо косулі досить жорстке, час на його приготування йде багато, але смак і користь окупають витрачені на це сили.

Покроковий рецепт

М’ясо косулі промиваємо, видаляємо плівку, ріжемо невеликими шматками. Складаємо на суху сковороду, солимо, накриваємо сковородою і тушкуємо дві години на повільному вогні. Після закипання, зверху утворюється піна, прибираємо її.

До моменту готовності м’яса чистимо картоплю, ріжемо її невеликими кубиками, кладемо в каструлю і заливаємо бульйоном, що залишився в м’ясі. Солимо, додаємо трохи перцю горошком.

У сковороду додаємо трохи рослинного масла, обсмажуємо м’ясо до рум’яної скоринки.

М’ясо відправляємо до картоплі.

На рослинному маслі обсмажуємо борошно до золотистого кольору. Щоб уникнути утворення грудочок, борошно можна попередньо трохи розбавити водою. Готову борошно додаємо в каструлю. Якщо бульйону мало, додайте води. Він повинен закривати картоплю, приблизно, на¾.

Обсмажуємо поросяти, ягняти цибулю і відправляємо до м’яса з картоплею.

Додаємо лавровий лист.

Варимо все разом близько 7 хвилин. Приємного апетиту!