Свинина, тушкована з картоплею, болгарським перцем і капустою

Свинина, тушкована з картоплею, болгарським перцем і капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситне і апетитне блюдо з м’якоті свинини, доповненої солодким болгарським перчиком, білокачанної капустою, картоплею. Смачно і просто!

Інгредієнти

Свинина – 300 гр
Масло рослинне – 4 – мл
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Капуста – 250 гр
Картопля – 4 шт.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Свинина, тушкована з картоплею, болгарським перцем і капустою

М’ясна основа нашого страви – ця м’якоть свинини. Її ми подрібнимо шматочками, обсмажимо, а потім згасимо спільно з білокачанної капустою, болгарським перцем та іншими овочами. Готувати можна в каструлі, глибокій сковороді або сотейнику. Блюдо підійде для обіднього перекусу.

Покроковий рецепт

Для початку промиємо під проточною водою шматочок свинини без кістки. На обробній поверхні м’ясо наріжемо невеликими шматочками: можна у формі брусків або кубиків. Розігріваємо рослинне масло і переміщаємо туди нарізку з свинини. Підсмажуємо, перемішуючи.

Тонкою соломкою нарізаємо очищену моркву, цибулю подрібнюємо кубиками. Викладаємо моркву і цибулю до м’яса, продовжуємо мучити спільно.

Очищаємо від насіннєвої коробочки перець. Нарізаємо його смужками. Відправляємо нарізку до решти інгредієнтів.

Поки свинина нудиться з овочами, нашинкуем білокачанну капусту. Викладаємо її в каструлю.

Картопля, очищений і промитий, нарізаємо великими кубиками, які відразу перекладаємо до вмісту каструлі.

Приправляємо компоненти страви сіллю і придатними спеціями. Заливаємо кип’яченою водою.

Тушкуємо свинину з овочами, капустою, картоплею до готовності всіх інгредієнтів. В кінці гасіння викладаємо подрібнену зелень.

Приємного всім апетиту!