Свинина, тушкована з картоплею, болгарським перцем і капустою

Свинина, тушкована з картоплею, болгарським перцем і капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситне і апетитне блюдо з м’якоті свинини, доповненої солодким болгарським перчиком, білокачанної капустою, картоплею. Смачно і просто!

Інгредієнти

Свинина – 300 гр
Масло рослинне – 4 – мл
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Капуста – 250 гр
Картопля – 4 шт.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Свинина, тушкована з картоплею, болгарським перцем і капустою