Смачне, пряне друге блюдо.
Інгредієнти
м’яка курага – вісім штук | |
свіжовіджатий сік – з одного великого лимона | |
свиняча вирізка – 1,6 кг | |
терта цедра лимонна – чотири ст. ложки | |
куркума, чабер сушений і мелена паприка – по половині ч. ложки | |
в’ялений кумкват – 140 г | |
крупа кус-кус на гарнір – за смаком | |
тертий імбирний корінь – півтори ч. ложки | |
оливкова олія ароматне – три ст. ложки | |
свіжі листочки чебрецю – три ч. ложки з гіркою | |
ароматний мед квітковий – півтори ст. ложки | |
кам’яна тонкомолота сіль – за смаком | |
свіжі листочки розмарину – одна ч. ложка |
Як приготувати Пряна свинина, запечена в духовці з курагою і кумкватом
Сторінка: 1 2