Рулет з фаршу з морквою і яйцем

.

Інгредієнти

Фарш – 200-300 г (свиноговяжего)
Білий хліб – 1 окраєць
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Яйця курячі – 1 шт. (сире, для фаршу)
Яйця курячі – 1-2 шт. (варених, для начинки)
Морква – 1 шт. (варена)
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Рулет з фаршу з морквою і яйцем

Чудова закуска піде як на кожен день, так і на день народження, Новий рік, дитяче свято! Блюдо смачно і гарячим, і холодним!

Покроковий рецепт

Окраєць білого хліба вимочити в молоці.

Цибулю почистити, розрізати на чверті. Покласти в блендер з вимоченим хлібом. Збити до пюреподібного кашки.

Фарш викласти в глибоку миску. Додати приготовану вище суміш, яйце. Посолити, поперчити за смаком. Гарненько перемішати руками.

Яйця і варену моркву натерти на дрібній тертці.

Обернути харчовою плівкою килимок для суші (можна і без килимка, але з ним буде набагато зручніше).

Викласти на плівку рівним шаром фарш у вигляді прямокутника (товщина повинна бути десь 1,5 см).

Потім викласти на всю площу фаршу моркву. Посолити, посипати спеціями (на смак).

Посередині викласти в ряд терті яйця.

Згорнути Рулет, защипывая краю, допомагаючи килимком і плівкою. Акуратно відокремити плівку від рулету і викласти рулет на деко швом вниз. На деко попередньо постеліть лист пергаментного паперу.

Запікати в духовці 20-30 хвилин при температурі 200 градусів. При запіканні рулет краще накрити зверху папером або фольгою.

Дістати рулет, дати йому відстоятися 10 хвилин. Нарізати на шматочки. Подавати до столу.

Дивіться також:  Експрес солянка