Смажена яловичина зі спаржею

Смажена яловичина зі спаржею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную рецепт смачного печеного м’яса в соусі зі спаржею. Завдяки маринаду м’ясо виходить ніжним, соковитим і ароматним.

Інгредієнти

Яловичина – 300 г
Спаржа – близько 16 стебел спаржі з відрізаними кінцями (нарізати середнього розміру)
Імбир – 1 шт.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Часник – 2 зубчики
Цибуля зелена – 3 пера
Соєвий соус – 3 ст. л.
Мірін (рисове вино) – 1 ч. л.
Перець чилі – 1 шт. (нарізати на тонкі кола)

Як приготувати Смажена яловичина зі спаржею