Курячі стегенця, запечені з кольоровою капустою під сиром

Курячі стегенця, запечені з кольоровою капустою під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт у подробицях розповідає, як приготувати смачне і корисне, дієтичне блюдо на вечерю з курки і овочів. Рецепт настільки просто, що впорається навіть початківець кулінар.

Інгредієнти

Курячі стегенця – 5 шт. охолоджені
Цвітна капуста – 120 г заморожена або свіжа
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Сіль – 1,5 ч. л.
Спеції для курки – 1/2 ч. л.
Рослинне масло – 1,5 ст. л.
Кефір – 150 мл будь-якої жирності
Твердий сир – 70 г щоб добре плавився
Зелень свіжа – 5-6 гілочок перед самою подачею

Як приготувати Курячі стегенця, запечені з кольоровою капустою під сиром