Куряча гомілка смажена в духовці

Просте, ситне блюдо яке люблять усі!

Інгредієнти

Гомілка куряча – 1 кг.
Картопля – 6 шт.
Морква – 1 шт.
Майонез – 2 ст. ложки
Соєвий соус – 1 ст. ложка
Соус Чилі – 1 чайна ложка
Суміш перців – за смаком
Сіль, перець – за смаком
Олія соняшникова – 1 ст. ложка

Як приготувати Куряча гомілка смажена в духовці

Курячі гомілки приготовлені в духовці, дуже просте і ситне блюдо. Рецептів приготування безліч. Сьогодні хочу запропонувати Вам приготувати курячі гомілки з картоплею та морквою в духовці. А завдяки маринаду, вони виходять пікантними і ніжними. Скоринка виходить золотистої, а всередині м’яке і соковите м’ясо.

Покроковий рецепт

Курячі гомілки помити, овочі почистити. Моркву я попередньо відварюю до напівготовності, т. к. у мене вона чомусь не пропікається і залишається жорсткою.

Гомілки покласти в глибоку чашку, додати майонез, соєвий соус, соус чилі, сіль, перець за смаком, добре перемішати, накрити кришкою і прибрати в холодильник на пару годин

Картоплю розрізати на 4 частини, моркву порізати кружечками

Ємність для запікання змастити маслом, викласти курячі гомілки і додати картоплю морквою, добре перемішати, гомілки викласти поверх картоплі, зверху посипати сумішшю перців. Поставити запікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин, до утворення золотистої скоринки.

Ось така смачна курочка з картоплею вийшла. Приємного апетиту ))

Дивіться також:  Куряча печінка, тушкована з кабачками