Румяна курочка, запечена з овочами

Може бути не ідеальна їжа для здорового харчування, але дуже смачна! Рум’яна курочка, натерта прянощами і запечені овочі!

Інгредієнти

куряче філе – 4 штуки
цукіні – 1 штука
оливки – кілька
картопля – 3 штуки
томати черрі або великий – 5-6 шт. або 1 шт.
лимон – 1 шт.
каррі – щіпка
перець мелений – за смаком
сіль – за смаком
масло – 2 ст. ложки
сир – 50 г
зелень – при подачі

Як приготувати Рум’яна курочка, запечена з овочами

Особливо блюдо актуально, коли гості на порозі, так як ніяких складнощів в приготуванні немає. Головне не перетримати в духовці м’ясо. Рекомендуємо ознайомитися і приступити до приготування.

Покроковий рецепт

1. Прогрійте сковороду до максимальної температури.

2. Куряче філе промийте, обробіть, натріть каррі, сіллю перцем. Обсмажте на маслі з усіх боків до рум’яної скоринки.

3. Очистіть овочі. Наріжте довільними шматочками.

4. Викладіть овочі в вогнетривке блюдо. Сюди ж перекладіть куряче філе.

5. Наріжте лимон кружальцями і розкладіть по периметру страви.

6. Відправте в духовку м’ясо птиці з овочами на півгодини або до готовності м’яса. Якщо м’ясо або овочі будуть горіти, накрийте форму фольгою або папером для випічки.

7. Подавайте до столу присипавши зеленню і сиром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Птах, фарширований горіхами, запечений з картоплею