Куряче філе-каррі на сковороді

Куряче філе-каррі на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Карі виходить дуже різноманітне за смаком. Має супер аромат.

Інгредієнти

Куряче філе – 0,5 кг
Цибуля ріпчаста – 4 шт.
Часник – 1 головка
Корінь імбиру – 100 гр.
Кардамон зелений – 3 шт.
Сіль – за смаком
Куркума – 1 столова ложка
Гарам масала – 1 столова ложка
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки
Зіра – 1,5 столової ложки
Масло рослинне – 2-3 столові ложки
Чікен масала – 1 столова ложка
Вершки – 200 мл
Листя пажитника сушені – 3 столові ложки
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Каррі – 2 столові ложки

Як приготувати філе Куряче-каррі на сковороді