Пікантний перчик

Гострий перчик – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва Української кухні не складний у приготуванні, дуже соковите і ароматне. Добре в свята і просто в будні всім любителям м’яса з овочами.

Інгредієнти

солодкий перець – 1 кг
філе курки – 0.5 кг
баклажани – 0.5 кг
рис – 100г довгий
соняшникова олія – 100гр
яйце – 1шт
томатна паста – 1ст.л.
вода – 0.5 л
лавровий лист – 2шт
зелень петрушки – за смаком
сіль – за смаком
кріп – за смаком
базилік – за смаком
куркума – за смаком
часник – 3 зубчики
морква – 2 шт середнього розміру
ріпчаста цибуля – 2шт великі

Як приготувати Пікантний перчик