Куряча грудка на грилі в лимонному маринаді

Куряче філе на сковороді гриль – апетитна і смачна м’ясна закуска на швидку руку!

Інгредієнти

Петрушка – декілька гілочок
Морська сіль з прованськими травами – за смаком
Рослинне масло – 1 ч. л.
Паприка – 1/2 ч. л.
Лимонний сік – 2 ч. л.
Соєвий соус – 1 ст. л.
Куряча грудка – 1 шт.
Суміш перців – опціонально

Як приготувати Куряча грудка на грилі в лимонному маринаді

Куряча грудка на грилі в лимонному маринаді – це соковите м’ясо і пікантна золотава скоринка. Воно нагадає вам про затишному літньому вечері біля багаття і порадує щедрим букетом смаків і ароматів. Курочка, приготовлена за таким рецептом, виходить неймовірно ніжною. До того ж, приготування займає всього 10 хвилин!

Покроковий рецепт

Вимити курячу грудку і обсушити паперовими кухонними рушниками. Нарізати грудку на слайсы. Посипати з двох сторін морською сіллю з прованськими травами і свежемолотыми перцями.

Змішати спеції із рубаною петрушкою.

Додати лимонний сік і соєвий соус. Останній інгредієнт можна замінити на біле вино, але в такому випадку потрібно додавати трохи солі за смаком в маринад.

Занурити шматочки курячої грудки в маринад і перемішати. Залишити маринуватися на десять хвилин. Після – обсмажити курячу грудку на сковороді-гриль. Для слайсів середньої товщини – це 2,5 хвилин з кожного боку.

Викласти м’ясо на тарілку і дати страві трохи “відпочити”. Так м’ясо буде набагато смачніше.

Подавати курячу грудку до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Куряча грудка По-російськи