Салат з курячою грудкою, виноградом і селерою

Салат з курячою грудкою, виноградом і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінний дієтичний варіант салату для тих, хто віддає перевагу одночасно ситні, але легкі перекуски. Ситність досягається за рахунок курячого м’яса.

Інгредієнти

куряча грудка (краще взяти копчену) – 1 шт.
виноград без кісточок – гілочка
селера – кілька стебел з листям
салатний мікс – жменя
Для заправки:
мак – 1/2 чайних ложки
мед – 1 чайна ложкиа
яблучний оцет – 2 чайних ложки
майонез – 2-4 ст. ложки
сіль і свіжий мелений перець – за смаком

Як приготувати Салат з курячою грудкою, виноградом і селерою