Котлети по-албанською з курячого філе

Котлети по-албанською з курячого філе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі продукти для приготування котлеток швидше за все ви зможете знайти у вас в холодильнику.

Інгредієнти

Філе куряче – 1 шт.
Масло рослинне – 5 столових ложок
Часник – 3-5 зубчиків
Яйце – 1 шт.
Перець чорний мелений – за смаком
Майонез – 1,5 столові ложки
Крохмаль – 1,5 столові ложки
Сіль – за смаком

Як приготувати Котлети по-албанською з курячого філе

Дуже соковиті і смачні котлетки. Особливо подобаються маленьким діткам. Готуються дуже швидко і просто.

Покроковий рецепт

Підготувати продукти, що входять до складу страви.

Порізати куряче філе на маленькі шматочки.


Додати яйце, видавлений через землянку часник, сіль і чорний мелений перець. Все перемішати ложкою.


Додати крохмаль і майонез, добре перемішати.

У розігріте на сковороді рослинне масло ложкою викласти котлети. Обсмажити з двох сторін.

Блюдо готове. Можна подавати з будь-яким гарніром (картопля, макарони, рис, гречка, овочі та інше). Приємного апетиту!