Перлова каша, тушена з куркою

Перлова каша, тушена з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

До реалізації вам, дорогі господині, пропонується ситна і смачна каша з перлової крупи. Крупа доповнено куркою і овочами. Готуйте із задоволенням.

Інгредієнти

Куряче філе – 300 гр
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Масло рослинне – 40 мл
Крупа перлова – 1 ст.
Вода – 3 ст.
Зелень – за смаком
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Перлова каша, тушена з куркою

Для того, щоб до обіднього перекусу приготувати перлову кашу з куркою, слід заздалегідь підготувати крупу. Перловку потрібно добре промити, перекласти в миску і залити на кілька годин холодною водою. Цей процес помітно скоротить варіння каші. Інші подробиці рецепта – у нас в описі.

Покроковий рецепт

Починаємо готувати кашу з перлової крупи. Очищаємо моркву і цибулю. Подрібнюємо моркву для каші з допомогою терки. Цибуля на обробній поверхні дрібно рубаємо. У каструлю вливаємо заявлена кількість рослинного масла. Перекладаємо в підігріте масло подрібнені овочі. Починаємо пасерувати.

Паралельно з обсмаженням моркви і цибулі нарізаємо невеликими шматочками куряче філе. Перекладаємо подрібнену курятину до овочів в каструлю. Солимо, перемішуємо.

Шматочки курячого філе тушкуємо разом з овочами приблизно 10 хвилин. Іноді інгредієнти перемішуємо лопаткою.

Перекладаємо в каструлю підготовлену перлову крупу, зливши з неї воду і ще раз добре промивши.

Заливаємо вміст кип’яченою водою, солимо за смаком. Можна додати улюблених спецій.

Під кришкою тушкуємо кашу з перловки з куркою до повної готовності всіх інгредієнтів.

Готове блюдо в кінці приготування присипаємо подрібненою зеленню.

Угощаемся на здоров’я!