Капуста, тушкована з рисом і куркою

Капуста, тушкована з рисом і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Апетитне і ситне блюдо з простих інгредієнтів! Давайте згасимо білокачанну капусту разом з рисом і шматочками курки.

Інгредієнти

Морква – 1 шт.
Цибуля – 0,5 шт.
Куряча грудка – 300 гр
Капуста – 300 гр білокачанна
Рис – 1 ст.
Масло ратсительное – 40 мл
Вода – 3 ст.
Сіль – за смаком
Паста томатна – 1 ст. л.
зелень – за смаком

Як приготувати Капуста, тушкована з рисом і куркою

Для гасіння капусти нам також потрібно крім рису і курки ще морква і цибуля. Інгредієнти подрібнити, обсмажимо в рослинному маслі, а потім доповнимо рисом і згасимо спільно. Що стосується курячого інгредієнта, то краще використовувати грудку. Отже, приступаємо до реалізації рецепта.

Покроковий рецепт

Подрібнюємо На крупній тертці очищену морквину. Перекладаємо її в каструлю, де вже розігріте рослинне масло. Морквяну стружку доповнюємо нарізаним шматочками цибулі. Починаємо обжарку на малому вогні.

Куряче м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Курячу нарізку відправляємо в каструлю до овочів. Присолим трохи і продовжимо обжарку.

За цей час нашинкуем білокачанну капусту. Додаємо її до решти інгредієнтів в каструлю.

Додаємо томатну пасту. Не забуваємо посолити ще трохи. Тушкуємо капусту з овочами і куркою приблизно 10 хвилин, періодично перемішуючи.

Додаємо підготовлений рис.

Заливаємо кип’яченою водою.

Тушкуємо капусту з рисом до повної готовності всіх компонентів страви (приблизно 20 хвилин). В кінці готування складу можна урізноманітнити свіжою зеленню.

Всім приємного апетиту!