Швидке картопляне рагу з мясом курки на сковороді

Для приготування страви необхідний картоплю, цибулю, моркву, попередньо відварене куряче м’ясо, помідор (свіжий або заморожений), соєвий соус, приправи і спеції за смаком.

Інгредієнти

Картопля – 6 шт
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Помідор – 1 шт
Куряче м’ясо (варене) – 100 г
Соєвий соус – за смаком
Приправи і сіль – за смаком

Як приготувати Швидкий картопляне рагу з м’ясом курки на сковороді

Відмінний варіант вечері для всієї родини: ситно, швидко, з використанням найпростіших продуктів.

Покроковий рецепт

Підготувати всі необхідні продукти. У разі, якщо використовуємо заморожені томати, то дістаємо помідори з морозилки і даємо їм можливість трохи відтанути.

Миємо картоплю і очищаємо його від шкірки.

Нарізаємо картоплю кубиками, ставимо сковорідку на газ, на розігріте масло викладаємо картоплю і обсмажуємо з двох боків до легкої золотистої скоринки.


Нарізаємо цибулю. Додаємо цибулю до картоплі. Трохи солимо блюдо. Ретельно перемішуємо

На великій тертці натираємо моркву і додаємо в рагу для обсмажування

Підсмажене овочеве рагу перемішуємо. Додаємо кілька ложок соєвого соусу і приправи за смаком (в моєму випадку – базилік, перець)

Попередньо відварене куряче м’ясо розбираємо на невеликі довгасті шматочки. Викладаємо на сковорідку і перемішуємо. Додаємо трохи кип’яченої води. Закриваємо кришкою і смажимо на дрібному вогні.

Викладаємо зверху на рагу помідори і залишаємо тушкувати страву протягом 10 хвилин на малому вогні.

Овочеве рагу з картоплею і м’ясом готово. Подавати страву слід гарячим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Спагетті із запеченою куркою під вершковим соусом