Курча з арахісом

Смачне і оригінальне блюдо.

Інгредієнти

курча – приблизно 700-800 г
арахіс – жменя
арахісове масло – 1 ложка
спеції – за смаком

Як приготувати Курча з арахісом

Майже в кожній родині готують курчати, але настільки просто і смачно його готує не кожен. З мінімуму інгредієнтів виходить дуже смачне блюдо.

Покроковий рецепт

Тушку промивають і размешают на деку, застеленому пергаментом. Готують в прогрітій до 180 градусів духовці близько сорока хвилин.

Потім птицю виймають з духовки, охолоджують, нарізають порціонними шматочками. Арахіс очищають і прожарюють на сухій сковорідці, потім розтирають у ступці і змішують зі склянкою води.

Курячі шматочки приправляють улюбленими спеціями (можна обійтися поєднанням меленого перцю і солі), умочують в одержаний арахісовий соус і прожарюють на зазначеному маслі до утворення скоринки.

Подають страву у гарячому вигляді. За цим рецептом аналогічним чином готується й індичка.

Дивіться також:  Цвітна капуста По-італійськи»