Шаурма по-домашньому з куркою

Шаурма по – домашньому з куркою, капустою і помідорами.

Інгредієнти

Куряче філе – 500 гр
Лаваш – 6 аркушів
Капуста китайська – 6 аркушів
Помідори – 3 шт
Сметана – 3 ст. ложки
Майонез – 3 ст. ложки
Часник – 2 зубчики
Сухарі панірувальні – 200 гр
Борошно – 100 гр
Яйце куряче – 1 шт
Сіль – за смаком

Як приготувати Шаурма по-домашньому з куркою

Шаурма – блюдо східної кухні, яке міцно прижилася в Росії. Іноді проходиш повз кафе з шаурмою, і відчуваєш апетитний аромат, але є страшно… Тому краще домашньої шаурми немає нічого! Смак і запах не поступається справжній. Рецептів дуже багато. Я теж готую по – різному це блюдо. Але цей улюблений в нашій родині.

Покроковий рецепт

Куряче філе нарізати великими шматками. Злегка відбити. У три окремі миски насипати борошно, панірувальні сухарі і збите яйце. В яйце додати трохи води, щоб було трохи менше. Так зручніше буде вмочати курку. Борошно посолити і перемішати. Шматки курячого філе спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйці і обваляти в панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій олії по 4-5 хвилин з кожного боку.

Викласти на тарілку і кожен шматок промокнути паперовим рушником від зайвої олії. У вас вийде соковита курочка з хрусткою скоринкою.

Китайську капусту розділити на листки. Вирізати тверді частини листя. Помідори нарізати тонкими скибочками. Для соусу змішати сметану, майонез і часник, трохи посолити. Можна додати чорний мелений перець. Все добре перемішати.




Лист лаваша змастити соусом. На нього викласти лист капусти, скибочки помідора. Зверху покласти шматок курки. Все загорнути. Обсмажити з двох сторін. Можна на сковороді. Я робила в мультипекаре.

Дивіться також:  Локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою

Всі! Готово! Приємного апетиту!