Шаурма по-домашньому з куркою

Шаурма по-домашньому з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе нарізати великими шматками. Злегка відбити. У три окремі миски насипати борошно, панірувальні сухарі і збите яйце. В яйце додати трохи води, щоб було трохи менше. Так зручніше буде вмочати курку. Борошно посолити і перемішати. Шматки курячого філе спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйці і обваляти в панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій олії по 4-5 хвилин з кожного боку.

Викласти на тарілку і кожен шматок промокнути паперовим рушником від зайвої олії. У вас вийде соковита курочка з хрусткою скоринкою.

Китайську капусту розділити на листки. Вирізати тверді частини листя. Помідори нарізати тонкими скибочками. Для соусу змішати сметану, майонез і часник, трохи посолити. Можна додати чорний мелений перець. Все добре перемішати.




Лист лаваша змастити соусом. На нього викласти лист капусти, скибочки помідора. Зверху покласти шматок курки. Все загорнути. Обсмажити з двох сторін. Можна на сковороді. Я робила в мультипекаре.

Всі! Готово! Приємного апетиту!