Курка, тушкована з гарбузом і зеленим горошком

Курка, тушкована з гарбузом і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Люблю експериментувати зі смаками, тому набір продуктів, на мій погляд, слушною.

Інгредієнти

Куряче філе – 1 шт Для любителів м’яса,можна використати і більше, ніж 1 шт
Гарбуз – 500 гр Варіювати пропорцію на свій розсуд
Морква – 3 шт Брала середнього розміру
Часник – 3 зубчики Можна більше або менше, залежно від уподобань
Зелений горошок – 1 банку Можна заморожений, але я брала консервований
Яблуко – 2 шт Брала зелене і червоне (з кислинкою і з сластинкой)
Мандарин – 1 шт Достатньо 1-ої маленької мандаринки для додання страві легкої кислинки. Хто не любить екзотику,мандарин можна не використовувати.
Оливкова олія – 4-5 ст ложок
Соєвий соус Теріякі – 2-3 ст. ложки
Сіль, розмарин – Щіпка

Як приготувати Курка, тушкована з гарбузом і зеленим горошком

Це блюдо можна використовувати на обід чи на вечерю. Воно дуже легке, тим, хто стежить за своєю фігурою повинно припасти до смаку. З приходом осені в моїй родині дуже часто бувають страви з цим овочем. На цей раз гарбуз в солоному виконанні. Готувати цю вкуснотищу швидко, що важливо для тих, хто економить свій час, а максимум користі. Про користь цього продукту написано чимало, от і поєдную приємне з корисним. З перерахованих продуктів вийшов вечеря на трьох чоловік, на завтра нічого не залишилося)

Покроковий рецепт


Підготуємо усі складники страви. Філе миємо й нарізаємо товстими кубиками. Гарбуз чистимо, миємо й також нарізаємо великими кубиками, з морквою проробляємо те ж саме


Ставимо сковорідку на великий вогонь, наливаємо оливкової олії і обсмажуємо куряче філе 3-5 хвилин

Нарізаємо часник і додаємо обсмажуватися до курки.

Додаємо моркву,обсмажуємо пару хвилин, накриваємо кришкою і даємо 5-10 хвилин протушкувати. Після чого додаємо на сковорідку гарбуз і також обсмажуємо і тушкуємо ще хвилин десять. Гарбуз готується швидко,головне,щоб протушилась моркву.


Чистимо і нарізаємо яблука і мандарину, додаємо на сковорідку. Відкриваємо банку горошку, промиваємо, додаємо ,накриваємо кришкою. Тушкуємо п’ять хвилин. Солимо,перчимо і додаємо трохи розмарину. Перед подачею полила соєвим соусом Теріякі, але це кожен може робити на свій смак) Приємного апетиту)