Курка, тушкована з гарбузом і зеленим горошком

Курка, тушкована з гарбузом і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Підготуємо усі складники страви. Філе миємо й нарізаємо товстими кубиками. Гарбуз чистимо, миємо й також нарізаємо великими кубиками, з морквою проробляємо те ж саме


Ставимо сковорідку на великий вогонь, наливаємо оливкової олії і обсмажуємо куряче філе 3-5 хвилин

Нарізаємо часник і додаємо обсмажуватися до курки.

Додаємо моркву,обсмажуємо пару хвилин, накриваємо кришкою і даємо 5-10 хвилин протушкувати. Після чого додаємо на сковорідку гарбуз і також обсмажуємо і тушкуємо ще хвилин десять. Гарбуз готується швидко,головне,щоб протушилась моркву.


Чистимо і нарізаємо яблука і мандарину, додаємо на сковорідку. Відкриваємо банку горошку, промиваємо, додаємо ,накриваємо кришкою. Тушкуємо п’ять хвилин. Солимо,перчимо і додаємо трохи розмарину. Перед подачею полила соєвим соусом Теріякі, але це кожен може робити на свій смак) Приємного апетиту)