Підготуємо усі складники страви. Філе миємо й нарізаємо товстими кубиками. Гарбуз чистимо, миємо й також нарізаємо великими кубиками, з морквою проробляємо те ж саме
Ставимо сковорідку на великий вогонь, наливаємо оливкової олії і обсмажуємо куряче філе 3-5 хвилин
Нарізаємо часник і додаємо обсмажуватися до курки.
Додаємо моркву,обсмажуємо пару хвилин, накриваємо кришкою і даємо 5-10 хвилин протушкувати. Після чого додаємо на сковорідку гарбуз і також обсмажуємо і тушкуємо ще хвилин десять. Гарбуз готується швидко,головне,щоб протушилась моркву.
Чистимо і нарізаємо яблука і мандарину, додаємо на сковорідку. Відкриваємо банку горошку, промиваємо, додаємо ,накриваємо кришкою. Тушкуємо п’ять хвилин. Солимо,перчимо і додаємо трохи розмарину. Перед подачею полила соєвим соусом Теріякі, але це кожен може робити на свій смак) Приємного апетиту)