Ароматна курка з картоплею в духовці

Ароматна курка з картоплею в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматна курочка і м’яка картопелька не залишить нікого байдужим! Аромат розходиться по всьому будинку і якщо вам потрібно здивувати вашого чоловіка, то однозначно варто спробувати саме цей рецепт!

Інгредієнти

картопля – 6 шт.
курячі кожки – 6 шт.
соєвий соус – 2 ст. л
мед – 1 ч. л
спеції для м’яса – за смаком
сіль – за смаком
часник – 3 – 4 шт.

Як приготувати Ароматна курка з картоплею в духовці

Рецепт дуже простий, але завдяки тому,що ми накриваємо фольгою зверху – м’ясо виходить дуже ніжне і дуже легко відстає від кістки і тане в роті! Соєвий соус з медом дає дуже цікаве кисло-солодке поєднання! У соус можна додати також ваші улюблені інгредієнти, начебто сметани, майонезу або томатну пасту! Також можна зробити подушку з засмажки з цибулі і моркви, так створиться якась земля для м’яса і воно не прилипне до фользі.

Покроковий рецепт

Першим ділом починаємо з курки, а поки вона буде маринуватися – доробимо все інше.
У мисці змішуємо соєвий соус, мед, спеції, часник, сіль за смаком соус виходить досить рідкий.

ОБОВ’ЯЗКОВО промиваємо м’ясо і прибираємо зайві пір’я і шкіру.
Застеляємо деко фольгою і викладаємо обмазана маринадом м’ясо.

Чистимо картоплю й нарізаємо на невеликі кружальця по 0,5 див. маринадом також можна обмазати картоплю.

Викладаємо між м’ясом картоплю.

запікати 40 хвилин

Накриваємо фольгою зверху і відправляємо в холодильник на 20 хвилин, а тим часом включаємо духовку на 230-250 градусів. Через 20 хвилин відправляємо в духовку і через 20 хвилин знімаємо фольгу і даємо підсмажитися зверху.

Викладаємо на тарілочку і насолоджуємося м’якою картоплею і ароматною курочкою! Приємного апетиту!