Першим ділом починаємо з курки, а поки вона буде маринуватися – доробимо все інше.
У мисці змішуємо соєвий соус, мед, спеції, часник, сіль за смаком соус виходить досить рідкий.
ОБОВ’ЯЗКОВО промиваємо м’ясо і прибираємо зайві пір’я і шкіру.
Застеляємо деко фольгою і викладаємо обмазана маринадом м’ясо.
Чистимо картоплю й нарізаємо на невеликі кружальця по 0,5 див. маринадом також можна обмазати картоплю.
Викладаємо між м’ясом картоплю.
запікати 40 хвилин
Накриваємо фольгою зверху і відправляємо в холодильник на 20 хвилин, а тим часом включаємо духовку на 230-250 градусів. Через 20 хвилин відправляємо в духовку і через 20 хвилин знімаємо фольгу і даємо підсмажитися зверху.
Викладаємо на тарілочку і насолоджуємося м’якою картоплею і ароматною курочкою! Приємного апетиту!