Курка, тушкована з кабачками і картоплею

Курка, тушкована з кабачками і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В якості другої страви пропонуємо вам ситне блюдо – шматочки курячого філе, тушковані разом з кабачками, овочами та картоплею. Виходить смачно і ситно.

Інгредієнти

Курка (філе або грудка б/кісток) – 400 гр
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Молодий Кабачок – 1 шт.
Картопля – 4 шт.
Масло рослинне – скільки буде потрібно
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Курка, тушкована з кабачками і картоплею

Тушкувати курку можна в каструлі, сотейнику або глибокій сковороді. Для реалізації потрібно підготувати або куряче філе, підійде також куряче м’ясо без кістки. З овочів візьмемо моркву, цибулю ріпчасту. Овочі доповнимо молодим кабачком, картопляними бульбами. Подробиці реалізації рецепта – у нас в описі.

Покроковий рецепт

Куряче м’ясо нарізаємо шматочками. У сковороді розігріваємо олію, перекладаємо курячу нарізку для гасіння в масло. Відразу приправляємо м’ясо сіллю за смаком, можна поперчити.

Поки гаситься куряче м’ясо, наріжемо півкільцями моркву, а цибулю – шматочками. Перекладаємо подрібнені овочі до курячого м’яса.

Приступаємо до нарізки кабачка. Оскільки плід у нас молодий, ми з нього тільки зрізаємо шкірку. Нарізаємо кубиками кабачок. Викладаємо кабачки до інгредієнтів в каструлю. Продовжуємо гасіння.

«Попрацюємо» з картоплею. Очищаємо його. Нарізаємо великими кубиками. Кубики картоплі спочатку обсмажуємо в рослинному маслі на сильному вогні. Зверху картоплю покриється скоринкою, а всередині залишиться сирим.

Картопля перекладаємо до інгредієнтів, заливаємо водою, ще досолює.

Тушкуємо курку з кабачками і картоплею до готовності всіх інгредієнтів.

Приємного вам апетиту!