Овочеве рагу з мясом яловичини

Овочеве рагу з мясом яловичини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачне і ситне блюдо. Прекрасно підійде на вечерю або на друге. Сподобається будь-якому чоловікові, маленькій дитині та жінці, яка стежить за своєю фігурою.

Інгредієнти

М’якоть яловичини – 300 гр.
Огірок свіжий – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Цибуля-ріпка – 1 шт.
Картопля – 2-3 шт.
Квасоля стручкова – 120 гр.
Часник – 2 зубчики
Олія – для смаження
Кунжут – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Овочеве рагу з м’ясом яловичини