Свинина, тушкована з кабачками, баклажанами, помідорами і перцем (рагу)

Свинина, тушкована з кабачками, баклажанами, помідорами і перцем (рагу) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинина дуже добре поєднується з овочами. Пропонуємо загасити їх разом на сковороді.

Інгредієнти

Свинина – 300 г м’якоть
Масло рослинне – 50 мл
Кабачок – 1 шт. молодий
Баклажан – 1 шт.
Перець болгарський – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Помідор – 2 шт.
Часник – 2-3 зуб.
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Зелень свіжа – за смаком

Як приготувати Свинина, тушкована з кабачками, баклажанами, помідорами і перцем (рагу)