Яловичина виходить дуже ароматна і смачна. Це страва для любителів гострого.
Інгредієнти
Яловичина (філейна частина) – 500 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 3 головки | |
Часник – 1 середня головка | |
Корінь імбиру – 70 гр. | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Перець чилі червоний мелений – 1 чайна ложка | |
Гарам масала – 1 столова ложка | |
Каррі – 1 столова ложка | |
Масала для мяса – 1 столова ложка | |
Листя пажитника сушені – 2 столові ложки | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Томатна паста – 3 столові ложки | |
Бальзамічний оцет – 5 столових ложок | |
Соєвий соус – 70 мл | |
Масло рослинне – 2 столові ложки | |
Мед – 2 столові ложки | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Яловичина в гострому кисло-солодкому соусі
Сторінка: 1 2