Яловичина в гострому кисло-солодкому соусі

Яловичина в гострому кисло-солодкому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловичина виходить дуже ароматна і смачна. Це страва для любителів гострого.

Інгредієнти

Яловичина (філейна частина) – 500 гр.
Цибуля ріпчаста – 3 головки
Часник – 1 середня головка
Корінь імбиру – 70 гр.
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Перець чилі червоний мелений – 1 чайна ложка
Гарам масала – 1 столова ложка
Каррі – 1 столова ложка
Масала для мяса – 1 столова ложка
Листя пажитника сушені – 2 столові ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Зіра – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Томатна паста – 3 столові ложки
Бальзамічний оцет – 5 столових ложок
Соєвий соус – 70 мл
Масло рослинне – 2 столові ложки
Мед – 2 столові ложки
Сіль – за смаком

Як приготувати Яловичина в гострому кисло-солодкому соусі