Свинина виходить смачною, неймовірно ніжною і соковитою. Страва готується швидко і просто. Виглядає дуже яскраво і підійде відмінним варіантом для гарячого святкового столу.
Інгредієнти
свинина – 500 гр | |
консервовані ананаси кільцями – 1 банку | |
майонез – 150 гр | |
сир – 250 гр | |
часник – 4 зубчики | |
сіль, перець – за смаком | |
цибуля – 2 шт | |
яйця – 3 шт |
М’ясо по-гавайськи – це ніжне поєднання м’яса і соковитих ананасів. Багато готують ананаси з куркою, але я віддаю перевагу саме свинину в даному рецепті.
Покроковий рецепт
Свинину для приготування страви потрібно брати хороший шматок вирізки, шиї, корейки. М’ясо промити, просушити і обробити на порційні шматочки. Відбити як слід, приблизно до товщини 0,8 мм Потім посолити і поперчити з обох сторін. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Потім обсмажити на рослинному маслі 5 хвилин. Розділене м’ясо укласти на деко, змащене рослинним маслом, а зверху на кожен шматок викласти цибулю і розподілити.
Поверх цибулі викласти ананаси кільцями.
Змішуємо яйця, майонез, часник і сир.
Заливаємо отриманою сумішшю наше м’ясо.
М’ясо готове до запіканню. Йдіть в духовку на 40 хвилин і запікаємо при температурі 180 градусів. Соковите, яскраве страва готова. При подачі дуже красиво прикрасити зверху рештою ананасами і маслиною в центрі. Приємного апетиту!