Шніцель з індички, обсмажений в манці

Шніцель з індички, обсмажений в манці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шніцель з індички – це дієтичне блюдо. Варіант такого швидкого вечері підійде всім працюючим господиням. На приготування страви йде дуже мало часу.

Інгредієнти

індичка – 400 гр
манка – 2 ст л
яйце – 2 шт
рис – 2 склянки
кукурудза – 300 гр
стручкова квасоля – 250 гр
сіль – за смаком
рослинне масло – для смаження

Як приготувати Шніцель з індички, обсмажений в манці

Сьогодні хочу поділитися неймовірно смачним і простим рецептом приготування натурального шніцеля. Також в цьому рецепті я розповім як приготувати дієтичний рис з квасолею, в якості гарніру до шніцелю.

Покроковий рецепт

Для приготування шніцеля нам знадобиться частина філе індички. Філе індички ми нарізаємо на порційні шматки. Кожен стейк потрібно натерти сіллю і перцем.

в окремій мисці змішуємо яйця з дрібкою солі.

Далі нам належить обсмажити наші шніцелі. В окрему миску насипаємо манку. Беремо один стейк, занурюємо спочатку в яйце, потім в миску з манкою і смажимо на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Обсмажити потрібно приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Приступаємо до гарніру. Відварюємо рис до готовності. Змішуємо з квасолею і кукурудзою. Отриману суміш обсмажуємо 3 хвилини. Подаємо наші шніцелі з рисом.