Свинина з печерицями в майонезі

Свинина з печерицями в майонезі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинина добре поєднується з грибами. Ми використовували це гастрономічне властивість і приготували на сковороді свинину з печерицями в майонезній заправці.

Інгредієнти

свинина – 350 гр
масло рослинне – 40 мл
цибуля ріпчаста – 1 шт.
печериці – 200 гр
майонез – 2 ст. л.
вода – 300 мл
сіль – за смаком
спеції – за смаком

Як приготувати Свинина з печерицями в майонезі

Для рецепта знадобиться м’якоть свинини. Гриби – шампіньйони – в нашому блюді свіжі. Також для реалізації смачного і ситного страви на сковороді потрібно взяти ріпчасту цибулю, спеції, рослинна олія, майонез. Готування м’ясного блюда з грибами не відніме у вас багато часу. Отже, починаємо.

Покроковий рецепт

Відповідний по вазі шматок свинини промиваємо під проточною водою, відразу обсушуємо паперовим рушником. Реалізуємо свинину на обробну дошку. На сковороду вливаємо олію, щоб прогріти його. М’ясо нарізаємо на середні за розміром шматочки, які потім кладемо на сковороду для обжарювання.

На сильному вогні шматочки свинини підсмажуємо протягом приблизно 7 хвилин.

За цей час подрібнимо тонкими півкільцями ріпчасту цибулю. Нарізку викладаємо до обсмажених шматочків м’яса.

Промиваємо свіжі шампіньйони. Нарізаємо їх разом з ніжками поперек на пластини. Подрібнені гриби викладаємо до інгредієнтів на сковороду. Солимо і приправляємо спеціями. Продовжуємо обжарку, трохи зменшивши вогонь.

Інгредієнти тушкуємо на сковороді близько 10 хвилин, іноді перемішуючи.

Пару десертних ложок майонезу без добавок розвести в кип’яченій воді. Отриману майонезну заправку виливаємо на сковороду.

Тушкуємо під кришкою свинину з грибами 15 хвилин. У процесі можна всипати сушену зелень.

Свинину з грибами і смачною майонезній заправкою подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!