Пиріжки і біляші

Пиріжки і біляші м’які, ситні, соковита начинка.

Інгредієнти

Зелена цибуля – 1 пучок
Яйця – 7-8 штук
Фарш змішаний – 0,5 кг
Цибуля – 1 велика цибулина
Сіль, перець – за смаком
Рослинне масло – 1 ст. л. і для смаження

Як приготувати Пиріжки і біляші

Пиріжки і біляші м’які, ситні, соковита начинка. Тісто готується за рецептом тіста «Потопельники»

Покроковий рецепт

Яйця потрібно відварити, очистити, порізати квадратиками. Цибулю дрібно нарізати, посипати сіллю, перетерти. Додати яйця, рослинне масло. Перемішати.

Для м’ясної начинки фарш посолити, поперчити, додати рослинне масло, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, відбити.

Сформувати з тіста коржик, покласти начинку, защипнути.



Смажити спочатку швом вниз (м’ясом вниз біляші), потім перевернути. Обсушити паперовою серветкою.

Дивіться також:  Картопляна запіканка